Kemperių nuoma Vilniuje

Paskutiniais žiemos mėnesiais, artėjant pavasariui, dalis žmonių pradeda planuoti savo vasaros atostogas. Juk paprastai poilsiui yra skiriama vos savaitė ar dvi, todėl labai svarbu kuo geriau išnaudoti kiekvieną dieną.

Norint tai padaryti, visai nebūtina vykti į tolimiausius ir dažnai turistų perpildytus kurortus – kai kuriais atvejais atostogos Lietuvoje gali būti ne tik ekonomiškesnės, bet ir įsimintinesnės. Tam, kad toks scenarijus taptų realybe, verta pasidomėti kemperiu nuoma Vilniuje.

Kemperių nuoma VilniujeKemperiai dar vadinami nameliais ant ratų, talpinantys nuo dviejų iki septynių žmonių. Taigi, itin patogūs tiek poros, tiek visos šeimos kelionei po Lietuvą. Paprastai kemperiai gaminami originaliai, kelionių tikslams, tačiau kai kuriais atvejais, panaudojamas mikroautobuso pagrindas, įrengiant kemperiui būdingas ypatybes.

Kemperiai nuo įprastų automobilių skiriasi tuo, kad juose galima ir keliauti, ir gyventi – šioje transporto priemonėje sudarytos visos sąlygos nakvynei, maisto gamybai ir talpinimui, galima naudotis įrengtu dušu bei biotualetu. Jeigu bendras kemperio svoris neviršija 3,5t, neturėtų kilti papildomų problemų dėl mokesčių keliuose. Vis dėlto, verta pasidomėti konkrečiomis kemperio charakteristikomis ir kelių eismo taisyklėmis, ribojančiomis tokių transproto priemonių greitį.

Nusprendus išsinuomoti kemperį Vilniuje, reikia nuspręsti, kokios tiksliai transporto priemonės jums reikia. Kaip jau minėjome, pirmiausia turėtumėte įvertinti, kiek sėdimų vietų pageidaujate turėti. Taip pat, svarbu apgalvoti, kokių įrenginių prireiks kelionėje – tarkime, jeigu planuojate pietauti pakelės Rinkdamiesi auto nuomą, vadovaukitės savo keliamais reikalavimais kavinėse ir vakarienes gaminti stovyklavietėse ant laužo, mikrobangų krosnelė ar orkaitė nebus reikalinga. Ne ką mažiau išsiaiškinti ir kuro sąnaudas – kai kuriais atvejais paties kemperio nuomos kaina gali būti itin patraukli, tačiau vėliau gali tekti sumokėti itin didelę sumą už kasdienį degalų papildymą. Šiuo atveju, įvertinkite ir variklio rūšį – ar jis benzininis, ar dyzelinis.

Nustatę svarbiausius poreikius bei reikiamas charakteristikas, turėtumėte pasinaudoti paprastu, bet veiksmingu būdu – internetine paieška. Išsirinkite bent kelis kemperių nuoma Vilniuje pasiūlymus ir palyginkite juos pagal transporto priemonės savybes, kainą bei papildomas sąlygas. Jeigu turite galimybę, pabendraukite su prieš tai kemperių keliavusiais klientais – šie galės pasidalinti konkrečia patirtimi bei patarimais, praversiančiais keliaujant.

Apsvarstę ir pritaikę straipsnyje pateiktus patarimus, turėtumėte nesunkiai išsirinkti patį geriausią variantą. Svarbiausia ilgai nelaukti ir pradėti rūpintis savo vasaros poilsiu jau šiandien. Pirmasis žingsnis – kemperio paieškos. Turėdami gerą planą bei patikimą transporto priemonę, būsite tikri, jog artimiausios atostogos bus nepamirštamos ir pilnos geriausių įspūdžių.


SATELITAS.LT - Nemokamas straipsnių talpinimas

No Responses