Pakuojamės lagaminus atostogoms

Vasaros sezonas įsibėgėja. Atostogų data jau arėja, o svarbiausi darbai atlikti. Nakvynė Palangos apartamentuose taip pat jau užsakyta. Beliko tik susikrauti daiktus ir vykti į pajūrį! Būtent, liko tik baisiausia dalis – susipakuoti daiktus. Žinant neprognozuojamus Lietuvos orus, būtina pasiruošti visiems atvejams – ir karštai dienai paplūdimyje, ir lietingam orui, kurio metu tenka slėptis viešbučio kambaryje.

Dvi dienos ir trumpalaikė vieno kambario nuoma nakčiai, ar dvi savaitės ir pastovus gyvenimas viešbučio apartamentuose, visais atvejais – tai atostogos, į kurias pasiimti reikia begales daiktų. Tačiau, kad ir kiek jų susidėsite, vis tiek, rakindami namų duris, galvosite jog dar kažką esate pamiršę. Todėl pateikiamas būtiniausių daiktų sąrašas, kuriuo sekdami tikrai būsite pasiruošę atostogoms Lietuvos pajūryje bet kokiu oru, bet kokiam laiko tarpui. Pakuojames lagaminus atostogoms.

Daiktai reikalingi atostogoms

– Maudymosi kostiumėlis, šlepetės bei rankšluostis. Rinkinys, be kurio artintis prie paplūdimio ne valia.

– Akiniai nuo saulės ir skraistė, tunika. Ne tik madingi aksesuarai, bet ir apsaugo nuo kaitinančių saulės spindulių.

– Apsaugos nuo saulės priemonės. Kremas nuo saulės (ne mažiau SPF 30), kremas po deginimosi, kad nudegusi oda atsigautų, o įdegis išliktų ilgiau bei lūpų balzamas (lūpų sausėjimas nuo saulės padažnėja).

– Stalo žaidimai bei smulkmės laisvalaikiui. Žurnalas, knyga ar kryžiažodžiai geriausia veikla gulint paplūdimyje bei atsipalaidavimas nuo technologijų. O esant prastam orui nėra nieko smagiau, kaip tik linksmai leisti laiką su artimaisiais, žaidžiant stalo žaidimus.

– Vaistinėlė. Nuo visų pavojų neapsisaugosite, tačiau būti pasiruošus bent keliems atvejams, kurie gali sugadinti atostogas verta. Todėl patariama vaistinėlėje turėti: vaistus nuo skausmo, virškinimo sutrikimų, alergijų ir priemones tvarstyti žaizdoms.

– Fotoaparatas ar kamera. Nieko nėra svarbiau, kaip įamžinti laimingus atostogaujančiųjų veidus. Pakuojames lagaminus atostogoms.

– Maistas, drabužiai, higienos priemonės.

Jei patikrinę lagaminą randate visus šiuos daiktus, jūs esate pilnai pasiruošę atostogoms! Visa kita nėra būtina, bet ir nepamaišys, o jeigu ką ir pamiršote, tai tikrai išgyvensite ir be to. Daugiau nebereikia stresuoti dėl lagaminų pakavimo proceso, jis greitas ir nesudėtingas. Svarbiausia pasiimti gerą nuotaiką, o kasdienius rūpesčius palikti namuose.


SATELITAS.LT - Nemokamas straipsnių talpinimas

No Responses