Žvakės šventėms

Kadaise žvakės buvo naudojamos tik apšvietimui ir religinėms šventėms. Šiandien jos tapo įprasta mūsų namų interjero dalimi. Žvakių įkomponavimas į jūsų erdvę gali ne tik suteikti ramią ir žavingą šviesą, bet ir patobulinti jos bendrą dizainą. Yra daugybė skirtingų būdų, kaip jas eksponuoti – galite jas palikti paprastas, įdėti į išskirtinį indą arba išbandyti vieną iš šių kūrybiškų žvakių dekoravimo idėjų.

Čia rasite daugybę pasidaryk pats ir dizaino idėjų, kurios sužadins jūsų vaizduotę. Žvakių stilius, forma ir kvapas puikiai atitinka nuotaiką, kurią norite sukurti, – nuo votivinių iki kūginių, žvakių su stulpeliu ir kitų.

Nendrinės votyvinės žvakės

Sluoksniuokite tekstūrą ir šilumą savo ekspozicijoje, nedideles votivines žvakes įdėdami į natūralių nendrių juostų žvakidžių laikiklius. Velykų kiaušinių žvakės Pasidaryk pats pavasarinį centrinį papuošalą, išdaužęs dažytus kiaušinius ir į kiekvieną įdėjęs po žvakutę.

Dviguba varinė žvakidė

Jei ieškote akį traukiančio centrinio akcento, išbandykite šią paprastą, bet elegantišką varinę žvakidę. Be to, ji suteikia dvigubai daugiau šviesos. Juodojo akmens žvakidės Juodų geometrinių žvakidžių grupė klasikiniu, bet drąsiu įvaizdžiu papuoš bet kokį židinį, lentyną ar stalviršį.

Auksinės žvakidės su stulpeliais

Antikvarinės auksinės žvakidės suteikia spindesio bet kokiam kambariui, ypač kai į jas patenka tinkama šviesa. Pinti žvakidžių laikikliai Suteikite savo erdvei pakrantės atmosferą naudodami pintus žvakidžių laikiklius. Suraskite keletą didesnių tokio paties dizaino indų, kurie bus naudojami kaip vazos gėlių kompozicijoms.


SATELITAS.LT - Nemokamas straipsnių talpinimas