Vandens Burbulų staliukai

Vandens burbulų staliukai, vandens stalai  – tai keturios tvirtos akrilo burbuliuojančios kolonos, kurios sukuria atpalaiduojančią, ramią ir jaukią atmosferą, suteikdamas mums kasdieninio malonumo užtaisą.

Norite vandens staliuko, bet nenorite priežiūros? Būtent tai yra vandens burbulų staliukas, kuris leidžia mums mėgautis maistu ir draugija prie šio žavaus vandens burbuliuojančio stalo. Galime stebėti mirguliuojančių bei kylančių burbuliukų žaismą, apšviestą ryškiomis LED šviestuvų pulteliu valdomomis spalvomis. Nuostabus ir išskirtinis šio gaminio dizainas suburs draugus ir šeimą pietų ar vakarienės metu, o pasirinkus keičiamus šviesos spalvų filtrus, sukurs skirtingas nuotaikas, bet kokiame pasirinktame interjere.

Burbulų staliuko kojos – kolonos yra 15,5 cm skersmens su vidiniais šviestuvais ir išlaiko tvirtą 1 cm storio grūdintą viršutinį stiklą. Visa įranga: orapūtės, šviestuvai, kt. kruopščiai paslėpti juodo akrilo pagrindo dalyje. Vandens burbulų stalai būna skirtingų aukščių: kokteilių 44 cm, pietų 76,5 cm, baro 110 cm aukščio. Taip pat galime pasirinkti viršutinį grūdintą stiklą apskritimo, kvadrato formos, kuris yra skaidrus su aptakiomis briaunomis.

Rankų darbo vandens gaminiai išlieti iš aukščiausios kokybės akrilo lakštų, kurie yra daugiau skaidresni ir daugiau nei 10 kartų tvirtesni už stiklą. Šio dizaino vandens burbulų stalai iš esmės nereikalauja priežiūros, kurie metų metus suteikia mums malonumą.

Vienas iš populiariausių burbulų stalų TR-602 dizaino laikomas modelis, kurio matmenis 60.96 x 60.96 x 76,20 cm ir H 91.44 cm skersmens apvali viršutinė dalis, leidžia ji naudoti tiek pietums tiek vakarienei artimųjų, svečių aplinkoje. Nors standartinis pagrindas yra iš juodo akrilo, papildomai galima užsakyti veidrodinį pagrindą su LED valdomais šviestuvais.

Šie vandens burbulų stalai dažniausiai naudojami namuose, biuruose, viešbučiuose, SPA, restoranuose, kavinėse, baruose, naktiniuose klubuose, ir kitose viešuosiuose vietose. Vienas iš pavyzdžių vitrinoms papuošti, buvo užsakomieji tortai, ar suvenyrai, kurių pagrindas sukosi aplink lėtai, o apšvietimai leido visą parą mėgautis burbulų stalo dizainu.

Daugiau apie burbulų stalus skaitykite Vandens burbulų stalai

Parengė: Vidas Gudavičius 2023.04.19.


SATELITAS.LT - Nemokamas straipsnių talpinimas