Kaip visiškai išvalyti iPhone prieš parduodant

Norėdami parduoti iPhone, turite iš jo pašalinti visus įrašus ir programas, kuriuos paliko ankstesnis vartotojas. Tai svarbu, nes išėjus iš paskyros trečiosios šalys galės pasiekti konfidencialią informaciją. Norėdami to išvengti, prieš parduodami turite žinoti, kaip visiškai išvalyti savo iPhone. Mobili Šalis – prekyba ir remontas padės mums tai išsiaiškinti.

Įrašų ištrynimas iš iPhone prieš parduodant įrenginį

„iPhone“ paruošimas prieš pardavimą apima visų nustatymų atstatymą į gamyklinį lygį. Tai nėra sunku, o atlikus visus minėtus veiksmus programėlė bus „beasmenė“ – naujasis vartotojas galės įvesti savo kredencialus, kad prisijungtų prie telefono sistemos pagal savo ID.

Įrodytas būdas yra naudoti integruotas funkcijas. Pašalinimas atliekamas per programėlės „Nustatymus“. Ką reikėtų daryti:

  • eikite į to paties pavadinimo skyrių;
  • pasirinkite „Pagrindinius“ telefono nustatymus;
  • spustelėkite eilutę „Duomenų perdavimas“;
  • suaktyvinkite veiksmą „Atstatyti“;
  • pasirinkite „Ištrinti turinį ir nustatymus“.

Visų nustatymų pašalinimo procesas atliekamas per kelias minutes. Suaktyvinus funkciją, informacija apie ankstesnį savininką bus ištrinta iš įrenginio paskyros.

Ištrinti galima tik telefono savininkui patvirtinus įvedus slaptažodį. Jei slaptažodis neįvestas, ištrinti negalima. Jei iPhone vartotojas pamiršo savo slaptažodį, būtina jį atkurti. Tai taip pat įmanoma per „Nustatymai“. Tačiau šiuo atveju telefono savininkas turėtų turėti informacijos apie slaptažodį, kurį įveda norėdamas įvesti ID. Jame yra el. pašto adresas, kuris kartu yra ir vartotojo paskyros pavadinimas. Toliau įvedamas slaptažodis – telefono savininkas jį sugalvojo pats, kai sukūrė ID Apple įrenginių sistemoje.

Kodėl duomenys neištrinami?

„iPhone“ valymo būdas yra universalus visoms programėlėms. Bet net ir jis negarantuoja 100% veiksmų atlikimo. Priežastis ta, kad atlikus visus veiksmus, duomenys iš telefono gali būti neištrinti, dažniausiai dėl to, kad nemažai telefone įdiegtų funkcijų prieštarauja telefono savininko išsiųstam prašymui jį išvalyti prieš parduodant. tai.

Tokio konflikto pavyzdys yra aktyvi ekrano laiko funkcija, kuri kai kuriais atvejais neleidžia ištrinti duomenų iš išmaniojo telefono, kol jis nėra neaktyvios.

Norėdami atsikratyti sukonfigūruotos „Ekrano laiko“ funkcijos, taip pat turite eiti į telefono „Nustatymai“, tada pasirinkti to paties pavadinimo eilutę. Atsidarius meniu, reikia perkelti slankiklį, esantį priešais eilutę „Ekrano laikas“, į neveikiančią padėtį.

Tačiau net ir šie veiksmai ne visada leidžia garantuoti, kad visi įrašai bus ištrinti iš telefono prieš jį parduodant. Jei susidūrėte su tokia situacija, pasinaudokite mūsų meistrų paslaugomis.


SATELITAS.LT - Nemokamas straipsnių talpinimas